Trimsalon Kom es an in Apeldoorn

Trimsalon Kom es an: Hondentrimmer.

Over Trimsalon Kom es an

Trimsalon Kom es an valt onder de rubriek dierverzorger in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter Trimsalon Kom es an is Joke Timmerman. Na het behalen van haar diploma in 1996, is Joke als hondentrimster begonnen met het trimmen van honden.

Voordat uw hond komt, is het belangrijk uw hond even goed uit te laten. Zo kan uw hond rustiger blijven zitten tijdens de behandeling. Wanneer uw hond ziek geweest is, dan dit graag even melden. Ook wanneer uw hond loopt is.

U heeft een puppy en deze moet getrimd worden? Dan is het handiger om voor zijn of haar 12e week even langs te komen. Zo kan uw puppy even wennen.

De prijzen ziet u op de website terug. Honden met een schofthoogte boven de 50cm kan Joke helaas niet aannemen. Bij de prijs inbegrepen:

- Wassen/Föhnen van de vacht.

- Knippen/Effileren/Plukken/Ontwollen.

- Nagels knippen.

- Uitdrukken van anaalklieren.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Trimsalon Kom es an? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trimsalon Kom es an uit de rubriek dierverzorger uit Apeldoorn is gevestigd aan de Zadelmakersdonk 643 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-5426944.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Trimsalon Kom es an zijn o.a. :