Vivicita Coaching, Healing & Reading in Zutphen

Welkom bij Vivicíta voor Vrouwen

Over Vivicita Coaching, Healing & Reading

Vivicita Coaching, Healing & Reading valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Voel jij ook al een tijdje dat het niet meer klopt? Je hebt wellicht al diverse baantjes, woonplaatsen en relaties gehad. Je hebt wellicht ook al spirituele cursussen gevolgd en boeken gelezen, maar telkens voelde het niet passend of compleet. Ondertussen is je leven niet zoals je gehoopt dat deze zou zijn. je krijgt geen voldoening meer uit de dagelijkse dingen. Je weet dat er meer is, maar waar en wat?

Grote kans dat jouw innerlijke Godsvonk je heeft geroepen om op jouw Heilige Reis te gaan. Wellicht ben je al onderweg.

Wil je ontdekken wie je echt bent? Verlang je naar liefde en licht? Wil je je intuïtie kunnen vertrouwen? Wil je jezelf spiritueel ontwikkelen? Wil jij nu ook eens voelen hoe het voelt om eindelijk te leven waarvoor het bedoelt is? Dan is het nu tijd om het licht binnen te laten!

Ik gun het jou om krachtig en liefdevol in het leven te staan. Laat los wat niet dienend is. Ik wens je toe om het leven te gaan leven dat in overeenstemming is met de flow van het Universum: oneindig, vol innerlijke liefde, vrede, vertrouwen en overvloed.

Aanbod: - Readings: Met een reading leg ik contact met God, de Bron van Al wat is. Hierbij vraag ik welke boodschap ik op dit moment aan jou mag doorgeven en wat er nodig is om het Licht toe te laten in je leven.

Deze reading kan vertaald worden in de vorm van: - brief (soul boost) - intuïtieve tekening (soul creation) - krachtdier (spirit animal)

- Healing: Ben je vitaal, dan stroomt jouw levensenergie vrijelijk, is je geest opgeruimd en adem je diep en regelmatig. Maar kamp je met mentale, emotionele of fysieke problemen, dan is je levensenergie zwak en kan deze blokkeren bij de chakra’s. Door middel van energetische healing, kun je blokkades oplossen, jouw energie versterken, beter laten stromen en vitaliteit verhogen.

Een energetische healing kan jou ondersteunen bij: - Weinig energie en stress - Aanhoudende spanningsklachten (zoals hoofdpijn, maagpijn, last van nek en schouders. - Je hebt een ‘vol’ hoofd, piekert veel of hebt last van twijfels, negatieve of zware gedachten - Onverwerkte en aanhoudende emoties die jouw persoonlijke of spirituele ontwikkeling remmen (zoals verdriet, boosheid, weinig zelfvertrouwen) - Verlichten van klachten bij fysieke verwondingen en pijn en het ondersteunen van herstel na een ongeval of operatie - Hooggevoeligheid, energie blokkades of beperkte stroming van levensenergie


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vivicita Coaching, Healing & Reading uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Deventerweg 149 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17166729.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vivicita Coaching, Healing & Reading zijn o.a. :