Voet-AgeS in Apeldoorn

Voet-AgeS: Pedicure en manicure.

Over Voet-AgeS

Voet-AgeS valt onder de rubriek pedicure in Apeldoorn.

De drijvende kracht achter Voet-AgeS is Annelies Nieuwland. Met zorg, aandacht en plezier zorgt zij graag voor uw voeten. Voet-AgeS is een praktijk voor pedicure en manicure. Dit is een plek om even tot rust te komen, voor een manicure of pedicure behandeling of voor een ontspannen onderbeen- en/of voetmassage.

Waarom zou u uw voeten pas laten behandelen als er iets mankeert? Het is toch fijn als u even een moment voor uzelf kunt nemen? Even kunt genieten van een scrub-, of keratine- voeten behandeling. U zult met heerlijk zachte en goed verzorgde voeten weer de deur uit gaan.

U kunt bij Voet-AgeS terecht voor diverse behandelingen. Hieronder ziet u een aantal behandelingen terug. Uitgebreide informatie hierover kunt u op de website terug vinden.

De behandelingen:

- Likdoorn behandeling, voetmassage, behandeling ingegroeide nagels, behandeling schimmel nagels, keratine behandeling voor de voeten , handbadje, handmasker inmasseren, nagels knippen en in vorm vijlen.

Heeft u een vraag aan Voet-AgeS? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voet-AgeS uit de rubriek pedicure uit Apeldoorn is gevestigd aan de De Bloementuin 41 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41847957.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Voet-AgeS zijn o.a. :