Waitaha Coaching & Klank in Apeldoorn

Waitaha Coaching & Klank: Coaching op alle niveaus.

Over Waitaha Coaching & Klank

Waitaha Coaching & Klank valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Iedereen kan zichzelf helen en iedereen kan dit doen op zijn eigen manier en tempo. Maar heeft u nou belang bij coaching bij dit zelf helende project? Dan bent u bij Waitaha helemaal aan het juiste adres.

Mijn naam is Lucia Maria Hulman. Tijdens mijn puberteit heb ik geleerd dat veel mensen hun connectie met alle dimensies hadden afgesloten, met alles waar ze van nature mee verbonden zijn. Het maakte dat ik verschillende angsten heb leren kennen en als eigen zag. Ik durfde dat wat ik hoorde en zag niet openlijk te delen. Ik heb nog steeds lessen, trainingen, workshops en cursussen van mede begeleiders. Ook wisselen we sessies uit met elkaar en werken we regelmatig samen.

Coachen betekent begeleiden, support geven en het in actie brengen of in actie komen op uw pad. Om de juiste coaching aan u te kunnen bieden ga ik eerst kijken of u een hart, hoofd of buik persoon bent. Hierna geef ik u uitleg over mijn vorm van coachen en kunt u natuurlijk zelf kiezen of dit u aanstaat.

Wilt u graag meer informatie over wat ik u aan kan bieden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Waitaha Coaching & Klank uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Turandotstraat 33 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17161463.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Waitaha Coaching & Klank zijn o.a. :