wewerken in Arnhem

Als je werk doet waar je plezier in hebt, wil je ook steeds beter worden in wat je doet.

Over wewerken

wewerken valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Mevrouw Monique van der Lans is het gezicht en de drijvende kracht achter Wewerken. Gestart op 21 juni 2018.

Een plek waar je komt om te leren wennen aan het ritme en routine van werken. Je krijgt ruimte om stappen te zetten, maar daar hoort wel je houden aan de afspraken, die je samen met je begeleider maakt, bij.

Aanwezig zijn bij wewerken, dat doe je soms omdat iemand anders iets van je nodig heeft, meestal omdat het gezellig is dat je er bent, en altijd omdat jij hier bent gekomen om verder te komen op weg naar je toekomst, in werk of op een andere manier.

De visie bij Wewerken is dat ieder mens het beste tot zijn recht komt in werk(betaald). Want daar haal je voldoening uit als mens en het geeft je toegevoegde waarde. Je moet er soms wat meer voor doen om een passende plek te vinden, maar die is er voor iedereen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

wewerken uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Simonstevinsweg 27 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81156173.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij wewerken zijn o.a. :