Yoga Veluwe in Vaassen

Yoga oefeningen geven je lichaam en geest ontspanning en energie

Over Yoga Veluwe

Yoga Veluwe valt onder de rubriek yoga en meditatie in Apeldoorn.

Mevr. Margreeth Kamphuis is de drijvende kracht achter Yoga Veluwe. Sinds 1994 geef ik yoga les aan meerder groepen en volg jaarlijks de vereiste bijscholingen.

Ben je op zoek naar meer balans in je leven of wil je leren meer te ontspannen? Zoek dan niet verder. Je bent bij Yoga Veluwe aan het juiste adres. Hatha-Yoga is toegankelijk voor iedereen bij Yoga Veluwe. Het maakt niet uit wat je leeftijd, gewicht, lenigheid of geloofsovertuiging is. Tijdens de lessen zal veel aandacht besteed worden aan ademoefeningen.

Soorten Yoga die gegeven worden bij Yoga Veluwe:

- Yoga voor jongeren

- Yoga voor ouderen en beperkingen

- Privé Yoga

- Bedrijfsyoga

- Yoga op maat

- Milde Hatha Yoga

Ik ben ook gespecialiseerd in het geven van Ontspanningstherapie. Ontspanningstherapie is erop gericht om door middel van oefeningen en houdingen lichamelijke en geestelijke klachten gericht aan te pakken.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website van Yoga Veluwe. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yoga Veluwe uit de rubriek yoga en meditatie uit Apeldoorn is gevestigd aan de de Teije 6 in Vaassen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13592062.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Yoga Veluwe zijn o.a. :