Zo Jezelf in Apeldoorn

Zo Jezelf | persoonlijke integrale coaching

Over Zo Jezelf

Zo Jezelf valt onder de rubriek coaching in Apeldoorn.

Ervaar hoe jij kunt gaan staan voor wie jij van nature bent om te leven in verbinding met jezelf en je omgeving.

Herken jij dit?

Je voelt je boos en geïrriteerd. Je bent doorlopen gefrustreerd en kortaf. Je gezin lijdt onder de spanningen die je van binnen voelt. Je durft je frustratie of verdriet niet te uiten. Je weet simpelweg niet hoe je het onder woorden moet brengen.

Je speelt altijd 'mooi weer'. Er wordt aan alle kanten aan je getrokken en je durft eigenlijk nooit 'nee' te zeggen. Bang voor afwijzing probeer je iedereen zo goed mogelijk te vriend te houden.

Je bent te hard voor jezelf. Iedereen die te dichtbij komt houdt je op afstand. Een veilige afstand, waarbij je niet geraakt kan worden. Want als iemand door jou pantser breekt, dan doet dat teveel pijn. Zo heb je geleerd te overleven.

Je gaat maar door en door. Je voelt je niet blij en gelukkig. Je bent opgebrand.

''Zo Jezelf'' heeft een bijzondere aanpak speciaal voor vrouwen zoals jij om alles om te keren. Om weer bij jezelf te komen, sterk te staan in het leven én zacht te zijn voor jezelf. Zou jij het aandurven om samen met ''Zo Jezelf'' jouw eigen pad te ontrafelen en om jezelf opnieuw in het licht te zetten zodat je volop jouw kleuren kunt laten schitteren in de zon?

Verlang jij om tot rust te komen en innerlijke rust te vinden? Om je energie en daadkracht weer terug te krijgen? Om weer contact te maken met wie jij van binnen bent? Om je leven op je eigen manier vorm te geven? Om steun en liefde weer te durven toelaten? Dan ben je bij ''Zo Jezelf'' aan het juiste adres.

Wil jij voor eens en voor altijd afrekenen met beperkende overtuigingen, blokkades of lichamelijke ongemakken? Dan nodigt ''Zo Jezelf'' je van harte uit voor een inspiratiesessie waarin jullie samen onderzoeken wat jij precies nodig hebt om weer te kunnen leven vanuit jouw unieke zelf.

De methodes die kunnen worden gebruikt zijn onder andere:

- NEI

- Reiki

- INTEGRA

- Meditatie

- Back Bloesems

- MIR Methode

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik jou graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zo Jezelf uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Tingietersdonk 379 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23771317.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zo Jezelf zijn o.a. :