Zwangerschapscursus 'BeterBevallen' in Apeldoorn

BeterBevallen; verschillende cursussen, voor zowel vóór als ná de bevalling.

Over Zwangerschapscursus 'BeterBevallen'

Zwangerschapscursus 'BeterBevallen' valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Apeldoorn.

'Beter Bevallen' is een praktische zwangerschapscursus die je in korte tijd actief en bewust voorbereidt op de de bevalling. Daardoor kom je meer ontspannen, positiever en met zekerder tegenover je bevalling te staan..Bevallen dat kun je, je bent er voor gemaakt, vertrouw er maar op. Er is veel aandacht voor het ontspannen, het ademen, zowel tijdens de ontsluiting als het persen. Je krijgt handvatten en ademoefeningen om de ontsluitings-weeën op te vangen. Verschillende bevallingshoudingen worden uitgeprobeerd. Hoe leer je zo effectief mogelijk te persen en daarbij de bekkenbodem te ontspannen. Tijdens het ontspannen aan het eind van de les maak je contact met je kindje. Aan de hand van voorlichtingsmateriaal wordt uitleg gegeven en krijg je veel praktische tips. Ik wil je graag begeleiden op weg naar je bevalling, Pauly

De mogelijkheden;

* Shantala-Babymassage-5 lessen

* Compleet cursus-5 lessen + een partneravond + terugkomdag met de baby'tjes

* Spoedcursus/Last-Minute-2 lessen + een Partneravond

Het toverwoord voor een voorspoedige bevalling is ONTSPANNEN en VERTROUWEN HEBBEN IN JEZELF, zodat je straks kunt zeggen………………Ik ga het doen, “IK KAN HET”

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zwangerschapscursus 'BeterBevallen' uit de rubriek zorg en welzijn uit Apeldoorn is gevestigd aan de Cantatestraat 8 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 055-3668740.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Zwangerschapscursus 'BeterBevallen' zijn o.a. :