Access Bars Class

Leer in een dag hoe zelf de Bars geeft aan je gezin, vrienden en/of in je praktijk

Access Bars Class

Wil je leren om zelf de Bars te geven aan partner, je kinderen, je vrienden? Of wil je het toevoegen aan je praktijk?

Het is zo fijn om dit te kunnen geven aan mensen in je omgeving! Voor een examen, tandarts- of doktersbezoek, bij stress op het werk of gewoon omdat het heerlijk is om een uurtje te ontspannen. In het slechtste geval voelt het alsof je een massage hebt gehad... in het beste geval verandert je leven!

Kleur in Apeldoorn is een huiselijk centrum waar de ontspannen sfeer bijdraagt aan deze dag. Mirjam van Wieringen verzorgt voor ons een heerlijke biologische lunch.

We beginnen de dag met uitleg over Access Consciousness en de Bars. Daarna zie je een film met Gary Douglas en Dain Heer. En dan ga ja aan de slag met de Bars, al doende leer je de punten kennen.

Deze dag is meer dan een training: je ontvangt twee keer een sessie en krijgt zodoende de gelegenheid om lekker te ontspannen. Bovendien geef je ook twee sessies, zodat je een ander instaat stelt hetzelfde te doen! Dus je geeft deze dag 2 sessies en je ontvangt 2 sessies.

Aan het eind van de dag ontvang je een officieel certificaat en kun je de Bars geven aan anderen (en er ook geld voor vragen). Ook kun je meedoen met de Bars-uitwisselingen die ik ongeveer twee keer per maand organiseer. Daarnaast is de Bars training (Bars Class) een vereiste voor deelname aan de Foundation.

Kosten: €300,= (incl. BTW), incl. Koffie, thee, snacks en een lunch; Bars-manual, kleurenkaart, certificaat en registratie. (Betaling per bank uiterlijk drie dagen voor aanvang van de workshop of contant op de dag zelf aan het begin van de workshop. Een factuur ontvang je op de dag zelf)

Maximale groepsgrootte is 8 personen. Kijk voor meer informatie op http://enervi.nl/access-consciousness/access-bars-class/ . Aanmelden kan telefonisch ( 06-10129849) of via email info@enervi.nl.

Geplaatst op woensdag 17 januari 2018.

Over Enerví

Dit bericht is geschreven door Enerví. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Enerví uit Apeldoorn : access bars, acess consciousness, workshops, kinesiologie, bloesemremedie's, persoonlijke ontwikkeling, coaching, Apeldoorn, lifecoach.

Lees meer over Enerví.