Douwe Geluk wint 3 Tai Chi medailles in Brussel

Tai Chi docent, Douwe Geluk won 1 gouden en 2 zilveren medailles op 26 januari 2019 te Brussel in België.

Douwe Geluk wint 3 Tai Chi medailles in Brussel

BRUSSEL - Tai Chi Apeldoorn docent Douwe Geluk deed mee aan het Belgische internationale Wu Shu kampioenschap in Brussel. Deze wedstrijden vonden plaats op 26 januari 2019..

De organisatie lag in handen van de Vlaamse Wu Shu federatie en Hung Gar België onder leiding van sifu Said Belabed. Said Belabed is een leerling van de legendarische vechtsport meester Chiu Chi Ling die bekend is van zijn lessen en filmrollen.

Douwe Geluk deed mee aan de Tai Chi Chuan ( taijiquan ) wedstrijden en deed een Chen Tai Chi ongewapende stijl, de elegante waaier en het prachtige rechtzwaard. Binnen de ongewapende categorie behaalde Douwe Geluk de eerste plaats goud.

Met de waaier en de speer pakte hij sterk 2 keer het zilver. Een prachtige prestatie van de eigenaar van Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk.

Geplaatst op zondag 27 januari 2019.

Over Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan

Dit bericht is geschreven door Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan uit Apeldoorn : Tai Chi, Chinese krijgskunst, Chi Kung, Tai Chi les, Chi Kung les, Tai Chi Apeldoorn, lichaam en geest, ontspanning Apeldoorn.

Lees meer over Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan.