Ik Leer Leren training in Apeldoorn

Thuis lukt het wel, maar op school is alles vergeten'. 'Mijn kind heeft faalangst'. 'Mijn kind heeft een probleem met concentreren'. 'Mijn kind kan zich slecht motiveren'. Dit zijn vaak de kreten van ouders als ze hun kind aanmelden voor Ik Leer Leren.

Ik Leer Leren training in Apeldoorn

Thuis lukt het wel, maar op school is alles vergeten'. 'Mijn kind heeft faalangst'. 'Mijn kind heeft een probleem met concentreren'. 'Mijn kind kan zich slecht motiveren'. Dit zijn vaak de kreten van ouders als ze hun kind aanmelden voor Ik Leer Leren. Het leren gaat niet zoals verwacht en levert het kind moeilijkheden op. Wat er ook gedaan wordt, extra huiswerk of begeleiding; het wil gewoon niet helpen.

De training Ik Leer Leren geeft kinderen slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren en is geschikt voor kinderen van de basisschool, plusklassers, brugklassers en pubers die vastlopen op school en met hun schooltaken. Ze willen graag grip krijgen op hun eigen manier van leren.

De training is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar en wordt meestal gegeven in groepjes van 4 tot 8 kinderen en bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur met ieder een afzonderlijk thema. Hoewel we de stappen van de methode volgen, gaat de training vooral om het kind. We gaan uit van een hulpvraag die de hele training leidend zal zijn: wat moet het kind bijleren om beter te functioneren en zich beter te voelen? Het kind moet inzicht gaan krijgen in eigen gedrag, valkuilen èn sterke punten. De training heeft een vaste structuur met rust, ontspanning en activiteiten die elkaar afwisselen.

Hoe zit de training Ik Leer Leren eruit?

Les 1: Je ontdekt je eigen manier van leren;

Les 2: Je leert omgaan met faalangst en motivatie;

Les 3: Je leert plannen en organiseren;

Les 4: Je leer omgaan met concentratie;

Les 5: Je leert op een slimme manier je hersenen gebruiken.

De eerstkomende training gaat woensdag 9 mei van start (16, 23 en 30 mei en 6 juni) / 16.00-17.30 uur.

De kosten van de training bedragen € 182,50 inclusief werkboek. Wil je je kind of leerling opgeven voor deze training? Neem dan contact op met Karin Jahromi: Repetitio, Praktijk voor dyslexie op 06-53 356 712 of mail naar info@praktijkrepetitio.nl

Geplaatst op donderdag 5 april 2018.

Over Dyslexiepraktijk Repetitio

Dit bericht is geschreven door Dyslexiepraktijk Repetitio. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Dyslexiepraktijk Repetitio uit Apeldoorn : dyslexiespecialist, kernvisie coach, kindercoach, ik leer leren trainer, ik leer leren coach, dyslexiecoaching, dyslexiecoach, kernvisie coaching, dyslexiepraktijk, kindercoaching, kindercoach,.

Lees meer over Dyslexiepraktijk Repetitio.