Kerstpakketten

Heeft u onze leuke kerstpakketten op maat al gezien?

Kerstpakketten

Wij maken kerstpakketten op maat. We kunnen hierin alle soorten kletspotten doen Deze komt in een leuke draadmand te zitten en kan naar wens mooi ingepakt worden in folie met een lint. U kunt ook uw eigen wenskaart aanleveren dan doen wij deze er in het pakket bij. Wil je liever een traditioneel boodschappen pakket of een combinatie van boodschappen met een kletspot dan kan dit ook. Ook hebben wij leuke kerstpaketten exclusief voor mannen. Wij leveren de kletspotten ook in een Engelse en een Duitse versie (exact hetzelfde als de kletspot maar dan met engelstalige of duitstalige vragen)

Heeft u een stagiair(e) in uw bedrijf werken of vindt u het bijvoorbeeld leuk om ook een kleinigheidje aan de werkster te geven als bedankje dan kunnen we ook een (mini) -pakket maken met bijvoorbeeld een mini-kletspot of vriendinnenpot of een kleine borrelplank erbij met wat lekkers.

Bij grote aantallen komen wij de kerstpakketten graag persoonlijk bij jou thuis of op kantoor afgeven. (bezorgkosten afhankelijk van de afstand vanaf Apeldoorn, meestal rekenen wij prijzen die overeenkomen met de verzendkosten)

Korting bij grote aantallen. (vanaf 50 stuks) Vraag er gerust naar. Ook grote hoeveelheden losse potten zijn mogelijk met een goede korting.

Potten met een gepersonaliseerd logo Wij maken ook kletspotten, businessbabbel potten etc met een gepersonaliseerd etiket, hierop kan uw bedijfslogo geprint worden met een extra tekst erbij. Ook maken wij logo-etiketten en logo stickers voor op een flesje wijn. Vraag naar de mogelijkheden. Ook hebben wij super leuke quiz blikken. Kijk eens in onze webwinkel en steun met een kerstpakket van ons de lokale ondernemers.

Geplaatst op maandag 19 oktober 2020.

Over Het Hippe Huis

Dit bericht is geschreven door Het Hippe Huis. Het bedrijf valt onder webshop uit Apeldoorn. Trefwoorden van Het Hippe Huis uit Apeldoorn : webwinkel, brocante, inboedel, woonaccessoires, kletspot, kerstpakket, antiek, advies.

Lees meer over Het Hippe Huis.