Kindercoaching met paarden

Paarden zijn een goed ‘hulpmiddel’ voor het oefenen van vaardigheden. Zij maken het voor kinderen met speciale hulpvragen mogelijk om zich makkelijker open te stellen voor hulp, de kinderen ervaren emotionele steun door de aanwezigheid van de paarden.

Kindercoaching met paarden

Ervaring van een moeder van een (net) zes jarige jongen.

Ik beveel Gelukpaarden en Brenda van harte aan. Mijn zoon heeft veel last van boosheid, die gepaard gaat met een druk hoofd. Met behulp van Brenda en de paarden heeft mijn zoon inzicht gekregen in zijn boosheid en hoe hij daar beter mee om kan gaan.

Na 2 sessies hebben wij gemerkt dat het beter gaat. Gisteren in bed zei hij: dat boze monster in mijn hoofd heeft zijn voet voor mijn boosheid gezet en er een muur omheen gebouwd. Toen werd ik weer rustig. De paarden zijn zo ontzettend lief. Toen mijn zoon een boos hoofd had gemaakt met behulp van attributen, bleven de paardjes uit de buurt. Daarna gingen ze aan de slag met een rustig hoofd en stonden er opeens 4 paardjes om hem heen. Ik zag een stralende zoon.

Een zeer bijzondere en echt helpende ervaring!

Geplaatst op donderdag 5 september 2019.

Over Gelukpaarden

Dit bericht is geschreven door Gelukpaarden. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Gelukpaarden uit Beekbergen : paardencoaching, coaching met paard, coaching op maat, team paardencoaching, kindercoaching, kindercoaching met paarden, ervaren coach, Equine Assisted Coach.

Lees meer over Gelukpaarden.