Kinderstoeltje van Cornelia's Home

Kinderstoeltje met armleuning en biezen zitting

Kinderstoeltje van Cornelia's Home

YES WE VERKOPEN NU OOK LEUKE MASSIEF BLANK HOUTEN KINDERSTOELTJES MET COMFORTABELE ARMLEUNING EN BIEZEN ZITTING!

Dit leuke tijdloze massief houten kinderstoeltje met biezen zitting is sterk en zit comfortabel. Schuif het kinderstoeltjes bij je salontafel, zet hem op de kinderkamer of bestel er een mooie kindertafel bij en creeƫr een gezellige speelplek voor je kleine.

Zithoogtes 0.26 cm & 29 ( model met lat om de zitting) en breedte en diepte 0.34 cm.

Superleuk om zelf te schilderen voor je kind of klein of petekind, neefje, nichtje.....! Hoe bijzonder is dat om te kunnen zeggen, "deze heb ik speciaal voor jou in je lievelingskleur geschilderd!"

Een blijvende herinnering!

Ben je niet zo van het schilderen, geen probleem, de stoeltjes zijn ook geschilderd te verkrijgen in oa. wit, taupe, grijs, mat zwart, roze, zachtblauw, zand, roomwit, mint, lichtblauw, groen, geel, zand en rood in krijtverf en afgewerkt met de mooie matte lak van L`Authentique Paints & Interior.

Fan van de landelijke brocante look? Dan gaan we het stoeltje graag voor je doorschuren, we brengen dan een contrasterende kleur aan onder de toplaag die na het doorschuren een mooi authentique effect geeft.

Neem gerust contact op voor meer info of als je een andere kleur zou willen!

GEEF JE KLEURWENS EN KLEUR NAAMSTICKER EN OF JE DEZE AAN DE VOOR OF ACHTERKANT LEUNING ZOU WILLEN AAN BIJ HET VAK OPMERKINGEN TIJDENS JE BESTELLING

Geplaatst op donderdag 25 april 2019.

Over Cornelia's Home

Dit bericht is geschreven door Cornelia's Home. Het bedrijf valt onder woninginrichting uit Apeldoorn. Trefwoorden van Cornelia's Home uit Apeldoorn : kindermeubels, landelijke meubelen, kinderbureau, bureau, landelijk kindermeubelen, knopjes, haakjes, restyling van meubelen, kleuradvies, kapstok op maat, online meubelwinkel, meubelwebshop, kindertafels, kinderstoeltjes, krijtverf, workshop.

Lees meer over Cornelia's Home.