Landelijke kindermeubelen

Wil jij ook een complete speelhoek voor jouw kids of kleinkids passend in jouw interieur?

Landelijke kindermeubelen

Unieke op maat gemaakte kindermeubels voor jouw unieke kids of kleinkids vind je bij Cornelia's Home! Cornelia's Home biedt een groot aanbod kindermeubels aan:

- Kinderstoeltjes: Kinderstoeltjes met hart, ster, kruis, gebogen leuning, vintage stoeltjes, stoeltjes met biezen zitting, krukjes.

- Kindertafels: Kindertafels met rechte poten, taps toelopende poten, gedraaide poten, Queen Anne poten geheel geschilderd in 1 kleur of met een eiken blad, betonlook blad, of vergrijsd blad.

- Speelttafels: Zie kindertafels, we maken de kindertafels vierkant en rechthoekig in vele maten tot maximaal 200 cm lang.

- Speelgoedkisten op wieltjes: De maat van de massief houten speelgoedkisten passen we aan op de grootte van de kindertafel.

- Wandschappen / kapstokken: In allerlei landelijke en vrolijke modellen, neem hiervoor ook een kijkje https://www.corneliashome.nl/c-839475/kapstokken/.

- Kinderaccessoires: Denk aan leuke en grappige koffertjes en lampjes.

De speelhoek van je kids een mooi onderdeel van je interieur! Als deze producten door hun kleuren en uitstraling dan ook nog eens mooi matchen in jouw landelijke, hippe, stoere, romantische, brocante, vintage of Scandinavische interieur, zijn niet alleen jouw kids of kleinkids blij, maar ook jijzelf!

De unieke kindertafels, speelgoedkisten en schappen worden op bestelling door een ervaren meubelmaker vervaardigd van massief hout en zijn dus stevig en goed schoon te houden! De kindertafels combineren leuk met al onze modellen kinderstoeltjes en krukjes in verschillende stijlen.We hebben vele modellen stoeltjes!

Wil je eens wat anders dan wit, de meubeltjes kunnen bijvoorbeeld in zachtblauw, rose, taupe, zand, grijs, jeansblauw, vintage groen, okergeel en zwart geschilderd worden. We overleggen graag met jouw over de kleurkeuze, dit kan telefonisch, via de mail (stuur eventueel foto's van je interieur) of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij Cornelia thuis via 06.39147407. Wij nemen graag de tijd voor je om tot een keuze te komen waar je helemaal blij van wordt.

Wij gebruiken de fantastische verf van L'Authentique Paints & Interior uit ons mooie Limburg met meer dan 100 prachtige kleuren waarbij ook een hippe kidslijn met kleuren als Flamingo en Kikker waar je kleine helemaal happy van wordt.

De kindermeubels worden op authentieke wijze met de hand geschilderd. Eerst worden ze met krijtverf gegrond waardoor de kwaststrepen nog mooi te zien zijn en daarna worden de kindermeubels 2 x afgelakt met de matte lak van L'Authentique Paints & Interior. Hierdoor hebben de kindermeubels toch die authentieke uitstraling, maar zijn ook nog eens goed schoon te houden.

Wil je liever een wat strakkere afwerking, ook dat kan, dan gronden we met een verf die een gladder eindresultaat geeft. Verwacht echter geen gespoten meubel, wij houden van authenticiteit en een warme uitstraling.

Kijk voor de kleuren eens bij onze rubriek verf van L'Authentique Paints & Interior. Levertijden op maat gemaakte meubelen 4 tot 6 weken.

Neem gerust contact op voor meer info of maak een afspraak via 0639147407.

Geplaatst op maandag 27 augustus 2018.

Over Cornelia's Home

Dit bericht is geschreven door Cornelia's Home. Het bedrijf valt onder woninginrichting uit Apeldoorn. Trefwoorden van Cornelia's Home uit Apeldoorn : kindermeubels, landelijke meubelen, kinderbureau, bureau, landelijk kindermeubelen, knopjes, haakjes, restyling van meubelen, kleuradvies, kapstok op maat, online meubelwinkel, meubelwebshop, kindertafels, kinderstoeltjes, krijtverf, workshop.

Lees meer over Cornelia's Home.