Nu bij Lessen bij Leendert een leuke actie! Zo wordt autorijden nog leuker, meld je dus snel aan!

Vroegboekkorting voor 15- en 16-jarigen die zich nu al aanmelden en gaan starten in 2018. Nu de eerste 10 rijlessen voor slechts €299.

Nu bij Lessen bij Leendert een leuke actie! Zo wordt autorijden nog leuker, meld je dus snel aan!

Bij Lessen bij Leendert krijgt u daarnaast de beste begeleiding met tweewekelijks contact om 'er in te groeien' met doe-, vraag- en uitzoekopdrachten. Op deze manier wordt de leerling in spe nog beter klaargestoomd voor het "echte rijden" en is het mogelijk om met zo min mogelijk lessen te slagen.

Daarnaast wordt het theorie pakket vooraf al thuis gestuurd. Zo kan al snel worden gestart met leren, zonder het examen daadwerkelijk al aan te vragen. Maar dit is nog niet alles, de aangemelde leerling mag alvast een tweetal keer achter in de les auto meerijden om te zien hoe het les ontvangen verloopt.

Bekijkt u de website voor meer informatie.

Geplaatst op donderdag 2 november 2017.

Over Lessen bij Leendert

Dit bericht is geschreven door Lessen bij Leendert. Het bedrijf valt onder rijschool uit Apeldoorn. Trefwoorden van Lessen bij Leendert uit Apeldoorn : rijles snelwegangst, rijangst rijles, rijlessen, praktijklessen, theorie-opleiding, auto theorie, rijlessen 16 jaar, bijscholing rijbewijs, rijbewijs behalen, auto rijopleiding,.

Lees meer over Lessen bij Leendert.