Op maat gemaakte houten kapstok

OP MAAT GEMAAKTE HOUTEN KAPSTOK MET ROEDE VOOR KLEDINGHANGERS OF SFEERVOL KEUKENSCHAP REGAAL

Op maat gemaakte houten kapstok

De op maat gemaakte kapstok met roede op de 1e foto's is geschilderd in een mooie olijfgroene kleur en is 90 cm breed. Wil je liever een andere maat of kleur, dat kan allemaal! Van wit, creme, roze, diverse tinten groen, blauw, grijs, geel, maar ook zand, taupe of zwart. Vraag gerust! TIJDENS HET BESTELLEN KAN DE KLEUR AANGEGEVEN WORDEN IN HET VAKJE OPMERKINGEN.

De kapstok is nieuw gemaakt naar een oud model en is van massief vuren. De onderlaag is zwart met daarover olijf. De randen zijn lichtjes doorgeschuurd waardoor het zwart sfeervol naar boven komt, maar we schilderen natuurlijk ook gedekt zonder doorgeschuurde randjes.

De zwarte dundee kapstokhaken staan hier prachtig op en zijn ook praktisch, maar we hebben meer keuze, zie hiervoor onderstaande link om ze te bestellen.

Standaard wordt de kapstok geleverd met kleine draadhaken, voor de grotere haken betaal je dus extra, maar dan heb je ook je eigen unieke kapstok.

Geplaatst op donderdag 22 november 2018.

Over Cornelia's Home

Dit bericht is geschreven door Cornelia's Home. Het bedrijf valt onder woninginrichting uit Apeldoorn. Trefwoorden van Cornelia's Home uit Apeldoorn : kindermeubels, landelijke meubelen, kinderbureau, bureau, landelijk kindermeubelen, knopjes, haakjes, restyling van meubelen, kleuradvies, kapstok op maat, online meubelwinkel, meubelwebshop, kindertafels, kinderstoeltjes, krijtverf, workshop.

Lees meer over Cornelia's Home.