Opleiding tot Luisterkindwerker in Apeldoorn

Astrid Jongste van Praktijk de Stille Kracht is nu ook Luisterkindtrainer en bevoegd om zelf Luisterkindwerkers op te leiden.

Opleiding tot Luisterkindwerker in Apeldoorn

Het is een volgende stap: Luisterkindtrainer zijn. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Want, Luisterkind is zo'n mooie methode om mensen te helpen, zo liefdevol en met veel respect, dat ik van mening ben dat eigenlijk iedereen deze methode zou mogen leren. En nu mag ik de opleiding in Apeldoorn brengen. We starten in januari met 2 groepen: een maandaggroep op 14 januari, een zaterdaggroep op 26 januari.

De opleiding tot Luisterkindwerker is een kortdurende (MBO+) opleiding voor iedereen die graag met kinderen en/of volwassenen wil gaan werken of er al werkzaam is. Je leert hoe je een extra hand kunt bieden om het leven van de ander op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel gebied weer beter op de rit te krijgen. Zowel de opleiding als de Luisterkindmethode zijn opgezet door Diana van Beaumont , die mij ook de kneepjes van het vak heeft geleerd. De opleiding is geregistreerd bij het Centraal Bureau voor Kortdurend Beroeps Onderwijs (CRKBO).

In een half jaar leer je door een combinatie van theoretisch en praktisch werk Luisterkindafstemmingen te maken volgens de unieke Luisterkind Methode. Kijk voor de volledige opleidingsinformatie op https://praktijkdestillekracht.nl/luisterkindwerker/

Ik zie je graag op 14 of 26 januari. Astrid Jongste

Geplaatst op zaterdag 17 november 2018.

Over Praktijk de Stille Kracht

Dit bericht is geschreven door Praktijk de Stille Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Praktijk de Stille Kracht uit Apeldoorn : workshops, chakra healing, spiritueel praktijk, workshops creatief, Chakracursussen, geboortegeschenken, Creatieve workshops voor bedrijven, Creatieve workshops voor particulieren.

Lees meer over Praktijk de Stille Kracht.