Tai Chi Apeldoorn gaf Wudang Qi Qong demonstratie bij Tai Chi Kennemerland van Jan Langedijk

Douwe Geluk en Argentina Cotcheza gaven een prachtige martial arts Qi Qong demonstratie op 12 april 2019, in Haarlem.

Tai Chi Apeldoorn gaf Wudang Qi Qong demonstratie bij Tai Chi Kennemerland van Jan Langedijk

Op vrijdag 12 april.2019 was er een feestelijke Tai Chi bijeenkomst in Tai Chi school Kennemerland te Haarlem. Het is docent Jan Langedijk gecertificeerd door grootmeester William C.C. Chen, die sifu Douwe Geluk en zijn leerling Argentina Cotcheza uitnodigde om een prachtige demonstratie te komen geven.

De demonstratie van de twee Apeldoorners was het Wudang Wu Xin Qi Qong een serie oefeningen uit de Chinese bewegingsleer voor de gezondheid. Een prachtige op elkaar ingespeelde oefening lieten Douwe Geluk en Argentina.Cotcheza zien. De vele aanwezigen waten enorm.onder de indruk en gaven de twee een daverend applaus.

Douwe Geluk.heeft zijn Tai Chi Chuan, Tajiquan school in Apeldoorn die de, Bron van Geluk heet. Iedereen is van harte welkom.voor een GRATIS rpoefles Douwe Geluk gaat ook naar het Europees kampioenschap 2019 in Moskou en maar het WK te Emeishan te China. Ook traint hij zelf nog bij Shaolin Kung Fu He Yong Gan in Apeldoorn. Wilt u contact met Douwe Geluk.bel.hem gerust op: 06-51820257.

Geplaatst op maandag 15 april 2019.

Over Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan

Dit bericht is geschreven door Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan uit Apeldoorn : Tai Chi, Chinese krijgskunst, Chi Kung, Tai Chi les, Chi Kung les, Tai Chi Apeldoorn, lichaam en geest, ontspanning Apeldoorn.

Lees meer over Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan.