Voorzitter Stichting Tai Ji Quan Nederland sprak met Douwe Geluk

Theo Ypma de voorzitter van Stichting Tai Chi Chuan Nederland sprak met Douwe Geluk.

Voorzitter Stichting Tai Ji Quan Nederland sprak met Douwe Geluk

STN voorzitter in gesprek met de Bron van Geluk

Op vrijdag 10 augustus 2018 kwam dhr Theo Ypma, de voorzitter van de Stichting Tai Chi Chuan Nederland naar Apeldoorn.  Hij was in onze stad om te spreken met Douwe Geluk een leraar in het Chinese Tai Chi Chuan. Het gesprek werd ingezet over de lijn waar het Tai Chi in Nederland heen moet, jury opleidingen, wedstrijden, niveau van leraren, promotie en meer.

Onder de leiding van Theo Ypma heeft de STN afgelopen jaren hard gewerkt aan goed kwaliteitsplan voor het Tai Chi en Chi Kung in Nederland. Steeds meer mensen vinden tegenwoordig het pad naar mindfulness, tai chi, chi kung en Chinese bewegingsleer. De oorzaak hierin is gelegen volgens Douwe Geluk dat mensen ontdekken dat: "ongeacht wie je bent, het tai chi en chi kung echt voor iedereen geschikt is".  aldus dhr Geluk.

Met meer vraag naar tai chi lessen landelijk, maar ook in de Apeldoornse regio is het zaak dat het niveau op peil blijft. Het gesprek van Theo Ypma samen met Douwe Geluk is een mooie start van een goede samenwerking tussen de twee organisaties waarbinnen het kwaliteit de drijfveer zal zijn. 

Geplaatst op woensdag 15 augustus 2018.

Over Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan

Dit bericht is geschreven door Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan uit Apeldoorn : Tai Chi, Chinese krijgskunst, Chi Kung, Tai Chi les, Chi Kung les, Tai Chi Apeldoorn, lichaam en geest, ontspanning Apeldoorn.

Lees meer over Tai Chi Apeldoorn Fu Yuan.