Workshop O-ring spiertest

6 uur durende workshop waarin je de basis van het spiertesten met de o-ring testmethode leert en meer.

Workshop O-ring spiertest

In deze 6 uur durende workshop leer ik je de in's en out's over het toepassen van de O-ring testtechniek om informatie te krijgen uit het onderbewuste of intuïtie. Zo vertel ik je onder andere wat je kunt doen om jezelf tijdens het testen te beschermen, wat wordt verstaan onder 'voortesten' en hoe je ervoor kunt zorgen dat een test goed wordt afgerond.

Naast deze inleidende theoretische achtergrond staat in de workshop vooral het oefenen op elkaar centraal zodat je ook zelf kunt ervaren hoe het is om met deze testtechniek te werken. Tijdens de workshop ontvang je een uitgebreide werkmap met voorbeelden en huiswerkopdrachten, zodat je naderhand ook thuis nog verder kunt oefenen met de informatie die je in de workshop hebt opgedaan.

Geplaatst op woensdag 13 oktober 2021.

Over Zo Jezelf

Dit bericht is geschreven door Zo Jezelf. Het bedrijf valt onder coaching uit Apeldoorn. Trefwoorden van Zo Jezelf uit Apeldoorn : coaching, NEI, Bach Bloesems, Meditatie, innerlijke rust, energie, daadkracht, voelen op zielsniveau, liefde ontvangen, reiki, integra, workshops, spiertesten, meditatie, visualisatie.

Lees meer over Zo Jezelf.