Jetty Kuiper - The circle of life in Terwolde

Jetty Kuiper - The circle of life

Over Jetty Kuiper - The circle of life

Jetty Kuiper - The circle of life valt onder de rubriek coaching uit Apeldoorn.

Bent u op zoek naar een bevlogen mens, die anderen al jarenlang ondersteunt op bijzondere momenten in hun leven? Jetty Kuiper - The circle of life is uniek in haar soort!

Jetty heeft haar werkwijze erop gericht dat diegene die gecoacht wordt zelf inhoud, vorm en richting geeft aan zijn of haar leven. Dat vraagt een actieve en betrokken houding en eigen verantwoordelijkheid voor het proces en de veranderwens. Coachen heeft altijd te maken met veranderen. Ze maakt gebruik van verschillende coachingsmethodieken en werkvormen.

Bij loopbaancoaching wordt gewerkt met specifieke ontwikkelde instrumenten als testen. Een coach kan de deur voor u openen, maar je moet zelf naar binnen gaan. Jetty kan u soms een spiegel voorhouden, maar u moet zien wat u doet met dat beeld. We kunnen samen tot een traject komen, waarin de 6 V's (Verhelderen, verdiepen, verbinden, verwerven, veranderen en verankeren) allemaal zijn doorgewerkt, maar in de praktijk zult u het moeten doen en blijven doen!

Jetty is naast coach al ruim 20 jaar werkzaam in de uitvaartwereld. Voornamelijk als spreker bij uitvaarten. Zij heeft in het verleden Uitvaartbeurzen georganiseerd en is mede-oprichter van Wereldlichtjesdag (herinneren van overleden kinderen). Jetty kan je ondersteunen bij het vormgeven van je eigen afscheid. De laatste tijd is zij steeds meer bezig met end-of-life- coaching..Dat wil zij in Nedetland meer bekendheid geven. Ze doet dat oa door haar autobiografische boek met de titel "Met het hoofd in de wolken en de voeten in de klei". Het boek verschijnt in december 2018 maar is nu al te bestellen via crowdfund. Meer info: www.JettyKuiper.nl of via https://www.VoordeKunst.nl/projecten/7490-wolken-klei-Asperger-latten-en-leven

Heeft u nog vragen voor Jetty Kuiper - The circle of life? Of wilt u meer over dit bedrijf te weten komen of over de diensten en producten die zij aanbiedt? Neem dan gerust even contact op of neem een kijkje op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jetty Kuiper - The circle of life uit de rubriek coaching uit Apeldoorn is gevestigd aan de Bandijk 41 in Terwolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29403849.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jetty Kuiper - The circle of life zijn o.a. :